luni, 1 februarie 2016

La o ceasca de ceai negru

        



           O ceasca de ceai iti poate da satisfactie in orice perioada a zilei. Bucura-te de aroma, savoarea, bogatia si multitudinea de beneficii continute de ceaiul negru.

         Ceaiul negru, cu aroma sa bogata, corpolenta nu este doar o incantare pentru papilele gustative, ci este plin de beneficii pentru sanatate, de asemenea. Ceaiul negru nu este doar ceaiul bunicii tale ... este o alegere inteligenta si delicioasa pentru tine.

      Ceaiul negru poate ajuta la gestionarea - sau chiar impiedicarea - diabetului. Ceaiul negru contine polizaharide puternice, care sunt carbohidratii care lucreaza pentru a incetini absorbtia de zahar din sange - un potential avantaj pentru cei care lupta cu diabetul zaharat. Chiar mai bine - bea regulat ceai negru deoarece te poate proteja sa dezvolti diabet zaharat! O cercetare actuala  a descoperit ca tarile care beau cel mai mult ceai negru    ( Irlanda si Marea Britanie) au cel mai mic risc de aparitie a  diabetului de tip 2.
         
        
     Ceaiul negru protejeaza sanatatea inimii. Consumul de ceai negru scade riscul de boli cardiovasculare (cum ar fi atacul de cord si accidentul vascular cerebral). Mai putin de 3 cesti de ceai negru pe zi pot reduce riscul de deces cardiovascular.







         
       Ceaiul negru este o sursa extraordinara de antioxidanti puternici. Vitali pentru sanatate si bunastare, dornici sa incurajeze un sistem imunitar puternic, impiedica radicalii liberi, pentru a imbunatati sanatatea cardiovasculara si ofera protectie impotriva bolilor cronice (cancer, boli de inima, artrita reumatoida, si diabet).

       Ceaiul negru te poate ajuta cu pierderea in greutate - cercetarile indica faptul ca tarile cu un consum ridicat de ceai negru au niveluri mai mici de obezitate. Ajuta la reglarea glicemiei, lasandu-te sa te simti mai echilibrat si satisfacut - cu  pofta de mai putine dulciuri! Cofeina din el poate creste, de asemenea, pierderea in greutate. Antioxidanții sunt cunoscuti pentru gestionarea  greutatatii - ei stimuleaza metabolismul si ajuta organismul sa arda grasimile mai eficient. Ca atare, ceaiul negru poate fi un plus pozitiv la planul de pierdere in kilograme.
        Antioxidantii din ceaiul negru pot ajuta, de asemenea, efectele inverse vizibile ale imbatranirii (cum ar fi ridurile si elasticitatea redusă a pielii). Timpul, stresul, prea mult soare mancarurile nesanatoase pot rani pielea si face ca aceasta nu mai arate precum ne dorim... Aceasta bautura plina de antioxidanti lucreaza pentru a evita prejudiciul, ceea ce face ca pielea ta sa arate mai tanara, mai ferma, si mult mai  radianta.
      Pastrati-va oasele mai dense si mai puternice! Cu varsta, pierdem masa osoasa iar oasele noastre devin mai slabe si mai subtiri. Cu toate acestea, consumul  regulat de ceai negru si/sau ceai verde poate creste puterea ta osoasa - si reducerea riscului unei fracturi. Studiile au descoperit ca bautorii de ceai care au consumat acest tip de bautura au densitatea minerală osoasa mai puternica decat cei care in mod normal nu beau.
      Ceaiul negru poate combate placa dentara, cariile si improspateaza respirația! Ceaiul negru opreste dezvoltarea bacteriilor producatoare de cavitati in gurile noastre. Antioxidantii din ceaiul negru lucreaza la prevenirea acumularii placii bacteriene pe dinti, pastrand dintii mai sanatosi si respiratia mai proaspata
     
      Da, ceaiul negru are cofeina - dar are mai putina cofeina decat multe alte bauturi, cum ar fi bauturile energizante si cafeaua. Deci, atunci cand alegeti ceaiul negru, veti obține beneficii precum cresterea  vigilentei, concentrarii, si energiei.
      Avand in vedere multitudinea de beneficii la care contribuie aceasta bautura calda la sanatatea ta, nu ne ramane decat sa te invitam alaturi de noi la o ceasca de ceai negru, procurat din magazinul virtual http://www.fredditomoon.ro 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu