vineri, 16 ianuarie 2015

Ciocolata calda              Odata cu instalarea frigului, a crescut si pofta noastra de a bea preparate calde, precum ceai sau de ce nu  o ciocolata calda ?
             Cui nu ii place ciocolata calda ? Este perfecta pentru vremea asta si, in plus este si foarte sanatoasa pentru ca pudra de cacao este plina de antioxidanti si minerale.

Stiati ca?

  • ·         Doua cani de ciocolata calda pe zi, timp de 30 de zile, duc la imbunatatirea fluxului sangvin la nivelul creierului, precum si la rezultate mai bune in cadrul testelor de memorie.
  • ·         Este o bautura care pune inima in functiune, datorita faptului ca este compusa din lapte, acesta protejand inima de un eventual infarct si ciocolata care contine un numar mult mai mare de antixiodanti, mai multi decat ceaiul verde.
  • ·         Are efecte stralucitoare pentru piele. Ciocolata este benefica pentru pielea ta, continand flavonoide , acestea protejandu-te de razele UV ale soarelui si imbunatateste aspectul tenului.
  • ·     Previne diabetul. In ciuda faptului ca este dulce, ciocolata calda poate sa stimuleze activitatea insulinei.
  • ·         O bautura buna pentru silueta. Lactatele reduc stratul de grasime de la nivelul stomacului.             Fredditomoon s-a gandit la iubitorii de ciocolata calda care, in acest sezon, sunt in culmea fericirii! Energizant delicios, cu beneficii dovedite pentru memorie, ciocolata calda este la mare cautare in anotimpul rece, astfel incat am adus- o si in magazinul nostru virtual http://www.fredditomoon.ro/ciocolata-calda/,cu un numar de 15 arome dintre care:  menta, amaretto, fragola, lapte, cocos si multe altele, alaturi de ceai infuzie, accesorii pentru ceai, crema calda, frappe, cani si ceainice, zahar, miere;
               Va asteptam sa va alintati papilele dumneavoastre gustative cu aceste arome unice.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu